Overslaan en naar de inhoud gaan
voeding

Fieldlab Voeding & Gezondheid organiseert Studenten Challenge

2 februari 2024 door I.J. Heck

Het Fieldlab Voeding & Gezondheid organiseert een Student Challenge met als thema: eiwittransitie en voedselverspilling. Ruim 100 studenten van Gilde Opleidingen, Maastricht University, Fontys Venlo, Yuverta en HAS green academy gaan aan slag met actuele en regionale vraagstukken uit het bedrijfsleven. 

Het doel van de Challenge is om studenten van verschillende achtergronden (MBO, HBO & WO) in kleine groepjes oplossingen te laten bedenken voor een probleem uit de praktijk. Voor het leerproces van de student is het belangrijk dat zij aan een werkelijk probleem kunnen werken. Daarom vraagt Fieldlab bedrijven om een challenge aan te melden.

Naast het aandragen van een Challenge, hoopt Fieldlab dat bedrijven ervoor open staan om deze Challenge op 20 maart te komen presenteren (5-10 minuten), daarnaast zou het fijn zijn als iemand van de deelnemende organisatie op deze dag aanwezig kan zijn voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard zijn deelnemende organisaties ook uitgenodigd om deel te nemen in de jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen.

Neem contact op met Josephine Maranus (josephine@theuic.com) voor meer informatie.

Locatie: Universiteit Maastricht Campus Venlo in de binnenstad