De Week van Ons Eten is van 5 t/m 12 oktober 2024. Tijdens deze week brengen we de waarde van ons eten onder de aandacht en staat de verbinding tussen boer en burger centraal. Met allerlei activiteiten, zoals open dagen, proeverijen, congressen en markten, laten we Nederland zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van ons eten.
Eten verbindt ons allemaal. In heel Nederland gaan we aan tafel de dialoog met elkaar aan. Om elkaar te leren kennen, om kennis te delen en om elkaar beter te begrijpen. Het delen van kennis biedt een unieke kans om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. Of je nu een boerderij, een restaurant of een foodservicebedrijf hebt, samen maken we De Week van Ons Eten.
Practor Circulaire voedselsystemen
Practor Innovaties in gezond en duurzaam voedsel
Practor Duurzaam bodembeheer
Duurzaam bodembeheer
Tel: 06-23 4941 82
E-mail: ge.van.den.bosch@yuverta.nl
Meer weten over dit practoraat